Lambshade x 3

Nu stiu ce faceti voi weekend-ul asta, dar Uncle Jebediah merge la concerte. De maine pana sambata. Pentru ca prietenii de la The Goodie Bag Company, in colaborare cu UnkleJeb Events (wink), va aduc zilele astea la Bucuresti formatia Lambshade, venita tocmai din Olanda. Un rock curat, o trupa ceva mai mainstream decat chestiile cu care v-am chinuit urechile pana acum.



As putea sa va spun multe despre Lambshade - cine sunt, pe unde au mai cantat, cate albume au, dar asta puteti sa aflati si singuri de aici si de aici. Mai important decat toate detaliile astea este, zic eu, faptul ca baietii astia chiar si-au dorit foarte mult sa vina in Romania, si au facut eforturi serioase (financiare si nu numai) pentru ca aceste concerte sa se intample. Numai pentru chestia asta, si tot merita sa va faceti aparitia la macar unul din concertele lor.

In plus, nu va imaginati ca cele trei evenimente vor fi identice. Una dintre cele mai mari provocari pe care le-am intampinat vreodata cu UnkleJeb Events a fost chiar aceea de a le oferi oamenilor motive sa vina in fiecare seara sa ii vada :)

Astfel, maine seara, la ora 7, la Guitar Shop, Lambshade presteaza un unplugged (prin amabilitatea prietenului Andrei, care a mai fost pomenit pe acest minunat blog cel putin odata). Si stiti cum e un unplugged. Cu chitari acustice, periute si alte nebunii. Muzica buna cu ceai.

 
Dar nu fiti dezamagiti, pentru ca aveti ocazia sa beti destula bere vineri, cand, in Fabrica, Lambshade vor canta alaturi de Les Elephants Bizarres.


Iar pentru un eveniment mai artsy, veniti sambata la Atelierul de Productie, la vernisajul expozitiei Light and Shades, unde veti avea ocazia sa vedeti lucrari de Roxana Enache, Radu Popescu si Alexandru Nimurad si sa ii ascultati, impreuna cu Lambshade, pe cei de la The Mono Jacks.

Daca va incanta vreunul dintre cele trei, va invit sa dati un attend aici, aici sau aici. In rest, ne vedem joi. Vorba aia. Si pana atunci, va las cu formatia:


Comments

Popular Posts