Take It Easy Hospital live – tigara de dupa

Cateodata timizi, rezervati, precauti, altadata potentiale personaje principale intr-o reinterpretare a basmului cu printesa si bobul de mazare, Ash si Negar au satisfacut vineri curiozitatea multor oameni care voiau sa stie cum e cu pisicile persane si cu fuga lor de pe taramul unde muzica a devenit (…) in mod eronat, un instrument de lupta impotriva imperialismului vestic (via interviul pentru Hotnews).

E drept ca au surprins multa lume, si nu stiu daca neaparat in mod placut, in special datorita pieselor noi, care au fost clar in alta directie decat cea asteptata, si a faptului ca nu au interactionat prea mult cu publicul. Personal am avut senzatia unei polarizari a publicului, unii s-au declarat incantati de ce au vazut, altii au plecat in prima jumatate de ora.

Ce pot eu sa spun este ca ceea ce au cantat se potriveste teribil cu felul lor de a fi: visatori, dar retinuti, evitand parca mereu confruntarile directe, lasand impresia ca emotiile puternice sunt ceva ce trebuie imbuteliat si transmis in portii mici, lipsite de climax. Ca totul trebuie dramuit si conservat, ca zgomotul si exuberanta sunt risipe. Ca atunci cand mananci o prajitura in doua ore, avand grija sa savurezi fiecare frimitura, in loc sa o inghiti pe toata deodata cu extaz si dupa aia sa te gandesti cu nostalgie la gustul ei.

As vrea sa-mi spuneti, daca ati fost la concert, ce v-a placut si ce nu. La ce va asteptati si ce v-a surprins. Indiferent cum vi s-a parut, UnkleJeb va multumeste pentru prezenta, ii multumeste clubului Control pentru sprijin, si va mai asteapta pe la concerte.

Mai multe despre cum a fost, pe:
thegig.ro
metropotam.ro
hypestreet.ro
dordeduca.ro

Comments

Popular Posts