Belgrade Dreamers

... featuring Marija Zindovic and Nenad Nikolic.

Because you can't not be a dreamer in Belgrade.




IMG_0285 (Large)

IMG_0408 (Large)

IMG_0383 (Large) IMG_0296 (Large)

IMG_0366 (Large)

IMG_0344 (Large)

IMG_0338 (Large)

Comments

  1. A doua este echilibrata si in mesaj si in tonuri. Misto!!!

    A cincea ar fi fost mai misto daca planul doi ar fi fost mai blurat. Incearca sa folosesti o masca din Photoshop cu accentuarea liniei de contur a profilului, poate si un glow pe fundal.

    A patra as fi tras-o spre stinga si m-as fi dus pe diagonala a doua lasand piatra sa se insinueze din stanga. Daca ma gandesc mai bine... parca as fi pastrat verticala si as fi marcat aecul din piatra.

    La prima nu juma-juma. Arata foarte bine dar incadrarea te-a pacalit. As fi pastrat verticala. Chestiile astea cu inclinari se fac in general cand nu ai linii verticale marcante. Orizontalele inclinate sugereaza implicatii, verticalele... nu.

    In fine, a treia, ar fi putut fi excelenta. Imaginile in contraplonjeu sugereaza forta, dominare. Chestia asta subliniata de franghie si mai ales de sictirul tigarii este formidabila, dar NU pe prima verticala. IESE din imagine, denatureaza tot mesajul, da senzatia de instantaneu accidental. Si, apropos, inclinarea verticalelor scandurilor nu-ti dau senzatia de apasare, de cocosare a subiectului? Distoneaza cu ideea.
    Stai, m-am uitat mai atent. Vad de ce ai tras subiectul pe prima verticala. Se zareste un fragment de cot (cred).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts